Nakupte do konce roku dřevní paliva se sníženou sazbou DPH a ušetřete tisíce Kč!

Vážení a milí zákazníci,

upozorňujeme vás na poslední příležitost k výhodnému nákupu palivového dřeva, dřevních pelet a briket se sníženou sazbou DPH! Od 1.1.2024 dojde k navýšení DPH z 15% na 21%, což se projeví zvýšením cen dřevních paliv. Chcete-li ušetřit až tisíce korun, neváhejte se předzásobit či doplnit zásoby pro aktuální nebo příští topnou sezónu! Stačí objednat pelety, brikety, či palivové dřevo na našem e-shopu a zaplatit je on-line kartou či převodem tak, aby byly prostředky připsány na náš účet do 31.12.2023.  

Momentálně navíc nabízíme palivo za nejlepší sezónní ceny. Díky předchozím teplým dnům a nižší spotřebě paliva došlo k poklesu cen vstupních surovin a výrobci reagovali snížením cen.

Využijte chytré možnosti a přesvědčte se sami, že naše nabídka balených paliv je momentálně velmi atraktivní. Doporučujeme neotálet s objednávkou, zejména pokud máte doma již poslední pár pytlů či balíků paliva. Během topné sezóny je poptávka vysoká a denní kapacita expedice omezena.

Také bychom vás rádi informovali, že provoz e-shopu bude omezen během vánočních svátků. Objednávky přijaté po 17. 12. 2023 mohou být z důvodů omezené kapacity a vánočního uzavření skladu expedovány až po Novém roce 2024. Pokud plánujete využít výhodné sazby DPH a doručení paliva až v lednu 2024, můžete provést objednávku na e-shopu, ale platbu za zboží musíte realizovat do konce roku 2023. Tím si zajistíte nákup paliva za cenu platnou v době uzavření objednávky. V opačném případě bude DPH dopočítáno a zboží doručeno již s vyšší sazbou DPH.   

Jsme tu pro vás, abychom vám pomohli s objednávkou. Nakupujte na www.rvf.eu nebo nás kontaktujte prostřednictvím infolinky 770 129 239.

Děkujeme za vaši přízeň a přejeme vám příjemné a pohodové svátky v teple domova!