Připravte svůj domov na hokejové zážitky a získejte úžasnou slevu na pevná paliva!

Mistrovství světa v hokeji je tady! A s ním přichází i jedinečná příležitost připravit svůj domov na vzrušující zápasy a chladné večery plné hokejových emocí. Abychom vám tento zážitek ještě více zpříjemnili, připravili jsme pro vás speciální akci na kompletní sortiment pevných paliv! Stačí si objednat minimálně dvě palety pevného paliva – pelety, brikety, pytlované uhlí či dřevo – a získáte úžasnou slevu ve výši 500 Kč! V prvním kroku košíku použijte slevový kód "MS2024" a v zimě se ohřejete za skvělou cenu!

Na našem e-shopu naleznete pouze kvalitní sortiment pevných paliv. Nezáleží na tom, zda váš kotel upřednostňuje pelety, brikety, pytlované uhlí nebo dřevo, naše paliva splní všechna vaše očekávání. Naše dřevěné pelety jsou vyráběny na certifikovaných výrobách  v České republice z čisté dřevní piliny bez přidaných chemických látek, což zajišťuje vysokou účinnost spalování a minimální tvorbu popela. Dřevěné brikety jsou ideální volbou pro všechny, kteří nechtějí ztrácet čas se štípáním dřeva a požadují maximální účinnost a výhřevnost. Pytlované uhlí z Bíliny je praktickou a bezpečnou volbou pro každého majitele automatické kotle na uhlí či kombinovaného kotle. A palivové dřevo? U nás jej dostanete již naštípané na 33 cm a pečlivě narovnané do klecí.  

Ale to není všechno! Kromě úžasné slevy na pevná paliva nabízíme také komfortní dopravu přímo k vašim dveřím po celé České republice! S naším profesionálním servisem se nemusíte starat o nic, pouze si užívat teplo a pohodu vašeho domova.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a připravte svůj kotel na hokejové zážitky s našimi kvalitními pevnými palivy! Získejte teplo a pohodu domova za nejnižší ceny v roce a užijte si mistrovství světa v hokeji naplno!