Využijte nejen na jaře několik možností dopravy

Spolehnout se na naše služby můžete i v přepravě zboží, a to nejen na jaře. Nabízíme vám několik způsobů dopravy, vyberte si ten, který bude právě pro vás tím ideálním. Objednejte si své zboží z pohodlí obýváku a nechte si jej doručit až přímo k vašim dveřím.

Zahradní práce

Dopravu až před vaše dveře oceníte hlavně v případě velkých a objemných zásilek. Užijte si jarní práci na zahradě, zvelebte si záhony a konečně si upravte svou zahradu podle svých představ. Využijte k tomu mulčovací kůru, zahradnický substrát, ale také písek a okrasné kameny.

Využijte jarní akce

Jaro je také ideálním obdobím, kdy koupit kvalitní pevná paliva. Vyberte si dřevěné brikety a pelety, zpříjemněte si tak stále chladné dny a hlavně noci. I v tomto případě oceníte nabízenou dopravu, díky které nebudete muset brikety kupovat po jednotlivých pytlech. Ušetřete svůj čas i energii.

Přeprava zboží

Máme 3 způsoby logistiky:

1. Nákladní vůz s hydraulickým čelem

Od prosince je naše doprava rozšířená o menší nákladní vozy s hydraulickým čelem. V tomto případě se jedná o dopravu paletové zboží do 850 kg. Bližší informace o dopravě vždy najdete v detailu daného produktu.

Velkou výhodou je velmi rychlé doručení. Vaše zboží je doručeno kamkoliv po celé České Republice, a to zhruba do 5 pracovních dnů. Na místě je řidič schopen Vám zboží posunout po zpevněné a rovné ploše pomocí ručního paleťáku. Tato expresní doprava je navíc zdarma, což potěší každého zákazníka.

2. Kamiónová doprava s terénní ještěrkou

Využít můžete také speciální kamionovou dopravu s terénní ještěrkou. Tento způsob distribuce je nejefektivnější a i přes malý příplatek ve finále cenově nejvýhodnější. Hravě si totiž poradí s těžkými a objemnými zásilkami až do 1,5 tuny. A to není vše. Díky manipulátoru s pohonem na všechny kola Vám řidič těžkou paletu složí až na Váš pozemek, do stodoly, garáže či přístěnku. Pro pohyb nepotřebuje zpevněnou plochu, ale prostor přibližně 2,5m x 2,5m.

Díky nadstandardní manipulaci je příprava na topnou sezónu hračka. Nevýhodou je delší doba doručení v horizontu 10 až 15 pracovních dnů od objednání. Ideální varianta pro přípravu na zimu během jarního období, kdy jsou ceny pelet a briket nejvýhodnější.

3. Balíkovna

Dalším způsob dopravy je určen pro menší zboží, a to ve váze několik kilogramů. Tuto dopravu zajišťuje standardně Balíkovna, případně je možné využít služeb i jiných poštovních služeb a balíků přímo do ruky.

Teď už víte o způsobu dopravy našich produktů vše. Zima sice pomalu končí, ale je nejvyšší čas začít přemýšlet o té další. Jarní akce je v plném proudu a ceny pelet a briket dlouho nízko nevydrží. Vyzkoušejte pohodlnou přípravu na příští topnou sezónu za výhodné ceny a vyberte si dopravu, která je Vám šitá na míru.